Szigetszentmiklós
Szigetszentmiklós
Szigethalom
Szigethalom
Halásztelek
Halásztelek

2310 Szigetszentmiklós,
Határ út 12-14.

Útvonaltervezés

Keresés
Close this search box.
Akadálymentes elérés

Hírek

2024. április 3-ai ügyfélszolgálati nyitvatartás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2024. április 1-én, hétfőn az ”Aries” Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatai az ünnepnapra tekintettel zárva tartanak, ezért 2024. április 3-án (szerdán) hosszított nyitva tartással, 7-19 óráig várjuk Önöket.

Ünnepi munkarend 2024. március 15. és Húsvét

Az ”ARIES” Nonprofit Kft. Környezetgazdálkodási Egysége ezúton tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy az 1848-as forradalom ünnepéhez, valamint húsvét ünnepéhez kapcsolódóan a hulladékszállítást mely napokon fogja elvégezni.

KÖRNYEZETVÉDELMI RAJZPÁLYÁZAT 2024.

Mit jelent számodra a környezettudatosság? A természet védelmét? A hulladék elkülönített, szelektív gyűjtését? A tiszta Várost, vagy esetleg mást? Az ”ARIES” Nonprofit Kft. kíváncsi a Te véleményedre is, melyet most egy rajzpályázat formájában fejthetsz ki, és még értékes nyeremények is üthetik markodat!

Lakossági hamuval, salakkal kapcsolatos tájékoztatás

Természetes személyek fűtéséből és tüzeléséből származó hamu és salak elszállítását cégünk akkor tudja vállalni, amennyiben az kis mennyiségben, kihűlt állapotban és bezsákolva kerül a kommunális gyűjtőedényben elhelyezésre, melynek egységes szabályait a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság honlapján elhelyezett központi kommunikáció tartalmazza.

2024-es szelektív- és zöldhulladék begyűjtési tájékoztató és naptár

Ünnepi hulladékszállítás

Az ”ARIES” Nonprofit Kft. Környezetgazdálkodási Egysége ezúton tájékoztatja Tisztelt Ügyfeleit, hogy Karácsony és Újév ünnepéhez kapcsolódóan a hulladékszállítást mely napon fogja elvégezni.
Megszakítás