Szigetszentmiklós
Szigetszentmiklós
Szigethalom
Szigethalom
Halásztelek
Halásztelek

2310 Szigetszentmiklós,
Határ út 12-14.

Útvonaltervezés

Akadálymentes elérés

Tájékoztatás közúti balesetről!

Az ”ARIES” Nonprofit Kft. tájékoztatja Önöket, hogy az egyik szolgáltatási területén, Halásztelek településen háztartási hulladékbegyűjtést végző járata súlyos balesetet szenvedett. A hulladékbegyűjtő célgépet egy személygépkocsi és egy kamion sikertelenül próbálta kikerülni, összeütköztek és a hulladékgyűjtő teherautó hátuljába csapódtak. A becsapódás során az egyik rakodást végző kollégánk súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A járaton dolgozó kollégáink szabályszerűen végezték a munkájukat, sajnálatos módon esélyük sem volt elkerülni a balesetet. A sebesült munkatársunk életét rakodótársa mentette meg úgy, hogy az életveszélyes és sokkos állapotban lévő kolléga ellátását azonnal megkezdte, az artériás vérzést egy övvel történő szorítókötéssel a mentők megérkezéséig csillapította. Ezúton is köszönöm Orova Csaba rakodó kolléga gyors, és szakszerű életmentő cselekedetét.

Ezúton hívjuk fel minden közúton közlekedő figyelmét arra, hogy a hulladék begyűjtést végző kollégáink megközelítése során fokozott óvatossággal járjanak el.

Mindannyian aggódunk súlyosan sérült kollégánkért, de bízunk mielőbbi felépülésében.

Tisztelettel kérjük, hogy legyenek türelemmel, amikor a hulladékgyűjtést végző munkatársaink a közegészségügyi szempontból kiemelt feladatukat látják el, hiszen pár perc várakozással és fokozott körültekintéssel az ilyen és ehhez hasonló balesetek elkerülhetőek lennének!

Együttműködésüket megköszönve maradok tisztelettel

Viola Károlyné

igazgató

Megszakítás