Szigetszentmiklós
Szigetszentmiklós
Szigethalom
Szigethalom
Halásztelek
Halásztelek

2310 Szigetszentmiklós,
Határ út 12-14.

Útvonaltervezés

Keresés
Close this search box.
Akadálymentes elérés

Tájékoztatás közúti balesetről!

Az ”ARIES” Nonprofit Kft. tájékoztatja Önöket, hogy az egyik szolgáltatási területén, Halásztelek településen háztartási hulladékbegyűjtést végző járata súlyos balesetet szenvedett. A hulladékbegyűjtő célgépet egy személygépkocsi és egy kamion sikertelenül próbálta kikerülni, összeütköztek és a hulladékgyűjtő teherautó hátuljába csapódtak. A becsapódás során az egyik rakodást végző kollégánk súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A járaton dolgozó kollégáink szabályszerűen végezték a munkájukat, sajnálatos módon esélyük sem volt elkerülni a balesetet. A sebesült munkatársunk életét rakodótársa mentette meg úgy, hogy az életveszélyes és sokkos állapotban lévő kolléga ellátását azonnal megkezdte, az artériás vérzést egy övvel történő szorítókötéssel a mentők megérkezéséig csillapította. Ezúton is köszönöm Orova Csaba rakodó kolléga gyors, és szakszerű életmentő cselekedetét.

Ezúton hívjuk fel minden közúton közlekedő figyelmét arra, hogy a hulladék begyűjtést végző kollégáink megközelítése során fokozott óvatossággal járjanak el.

Mindannyian aggódunk súlyosan sérült kollégánkért, de bízunk mielőbbi felépülésében.

Tisztelettel kérjük, hogy legyenek türelemmel, amikor a hulladékgyűjtést végző munkatársaink a közegészségügyi szempontból kiemelt feladatukat látják el, hiszen pár perc várakozással és fokozott körültekintéssel az ilyen és ehhez hasonló balesetek elkerülhetőek lennének!

Együttműködésüket megköszönve maradok tisztelettel

Viola Károlyné

igazgató

Megszakítás