Szigetszentmiklós
Szigetszentmiklós
Szigethalom
Szigethalom
Halásztelek
Halásztelek

2310 Szigetszentmiklós,
Határ út 12-14.

Útvonaltervezés

Keresés
Close this search box.
Akadálymentes elérés

Tájékoztatás a 2021. december 15-i közúti baleset fejleményeiről

A balesetet szenvedett munkatársunk állapotára irányuló nagy érdeklődésre tekintettel társaságunk, az ”ARIES” Nonprofit Kft. képviseletében örömmel tájékoztatom Önöket, hogy kollégánk életveszélyt okozó sérülését a kórházban műtéti úton ellátták, így a gyors és szakszerű ápolásnak köszönhetően maradandó sérülése várhatóan nem lesz, és a hétvégén otthoni lábadozásra már haza is engedik. Természetesen cégünk felépüléséig mindenben támogatja a kollégánkat.

Kérem, engedjék meg, hogy ezúton is még egyszer megköszönjem a balesetnél részt vevők szakszerű segítségnyújtását. Külön köszönetet szeretnék mondani a magam és társaságunk kollégái nevében a rendőrség, a tűzoltóság, a mentőszolgálat és a közterület felügyelet helyszínen szolgálatot teljesítő munkatársai részére, valamint Szigetszentmiklós és Halásztelek Városok polgármestereinek, akik az esettel kapcsolatban a támogatásukról biztosítottak.

Szeretném megköszönni a lakosság irányunkban tanúsított hozzáállását is, hiszen nagyon sokan jelezték, hogy anyagi támogatással is szeretnék segíteni a balesetet szenvedett munkatársunk gyógyulását. A felajánlásokról tájékoztattuk kollégánkat, aki jelezte felénk, hogy végtelenül hálás és nagyon szépen köszöni a segítő szándékot a lakosság részéről, de egyéb támogatásra nem tart igényt.

Együttműködésüket megköszönve maradok tisztelettel,

Viola Károlyné
igazgató

Megszakítás