Szigetszentmiklós
Szigetszentmiklós
Szigethalom
Szigethalom
Halásztelek
Halásztelek

2310 Szigetszentmiklós,
Határ út 12-14.

Útvonaltervezés

Keresés
Close this search box.
Akadálymentes elérés

Országos TeSzedd 2023 akció helyi összefoglalója

A TeSzedd akció hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési mozgalma az idei évben 11. alkalommal került megrendezésre.

 

Az egész országra kiterjedő kampány célja, hogy önkéntes megmozdulás keretében a környezetért tenni akaró önkéntesesek közösen varázsolják tisztábbá környezetünket. Az idei TeSzedd akcióra 2023. április 22-28. között került sor.

 

Társaságunk, mint hulladékgazdálkodási szolgáltató az előző évek gyakorlatának megfelelően idén is részt vett az Általános Vagyonkezelő Kft. által országosan szervezett TeSzedd 2023 önkéntes hulladékgyűjtés akcióban.

 

Az akció szervezőjétől 2023. április 20-án átvett eszközöket Társaságunk munkatársai a 14 helyszínt bejelentő koordinátoroknak 2023. április 21. és 2023. április 24. között átadták. A legtöbb, – összesen 8 – helyszínt Szigetszentmiklós Város Polgármesteri Hivatala szervezte.

 

A koordinátorok által irányított illegális hulladék gyűjtést 2023. április 22. és 2023. április 28. között szervezték, amelyben az „ARIES” Nonprofit Kft. munkatársai is részt vettek. A hulladék gyűjtőhelyekről történő begyűjtését külön járattal, az akciót követően a lehető leghamarabb végezték el hulladékgyűjtő célgépeink.

 

A koordinátorok az Általános Vagyonkezelő Kft. felé összesen 921 zsáknyi hulladék összegyűjtését jelentették le, ami azt jelenti, hogy városunkból az akciónak és az abban résztvevőknek köszönhetően több, mint 18 tonna hulladék került szabályosan elszállításra.

 

Az akció társadalmi haszna is jelentős, hiszen a lakosságban erősítette az összefogást és elősegítette a környezettudatos gondolkodást, valamint jó alkalmat adott a közösségépítésre.

 

Ezúton is köszönjük a Szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatal munkatársainak a közös szedés során történt jó együttműködést, valamint mindenkinek, aki az akcióban részt vett, hogy önkéntes segítő munkájával hozzájárult településünk tisztaságához, rendezettségéhez!

Megszakítás