Szigetszentmiklós
Szigetszentmiklós
Szigethalom
Szigethalom
Halásztelek
Halásztelek

2310 Szigetszentmiklós,
Határ út 12-14.

Útvonaltervezés

Keresés
Close this search box.
Akadálymentes elérés

Házhoz menő díjhátralék kezelés

Tisztelt Ügyfeleink!

A Kormány 69/2016. (III. 31.) számú Kormányrendeletében 2016. április 1-jétől a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatok ellátására Koordináló szervként az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaságot jelölte ki. Ennek értelmében 2016. április 1-jétől ellátott közszolgáltatási tevékenységekre vonatkozóan csak az NHKV Zrt. jogosult számlát kibocsátani és díjat beszedni.

A fent leírtak alapján az NHKV Zrt. a Közszolgáltatási Díjbeszedő Konzorciumot bízta meg a díjhátralékok beszedésével összefüggő egyes feladatok ellátásával, melynek Pest megyei alvállalkozója az Agenda Kontroll Kft.

Ennek értelmében az NHKV Zrt. által biztosított adatbázis alapján a díjhátralékkal rendelkező ingatlanhasználókat a díjbeszedők személyesen is felkereshetik az esetleges díjhátralékok rendezése érdekében.

A díjbeszedést végző személyek minden esetben fényképes igazolvánnyal (melynek mintáját lent láthatják) valamint az NHKV Zrt. által kiadott megbízó levéllel igazolják személyüket.

Megszakítás