Szigetszentmiklós
Szigetszentmiklós
Szigethalom
Szigethalom
Halásztelek
Halásztelek

2310 Szigetszentmiklós,
Határ út 12-14.

Útvonaltervezés

Keresés
Close this search box.
Akadálymentes elérés

Gépi útseprés és útszegély tisztítás

Telefon: 128-as mellék

Út-, telephely-, járda-, útpadka-,  térkő seprési feladatokat vállalunk Multihog típusú nagy teljesítményű multifunkciós járda- és utcaseprő gépünkkel, melyet képzett személyzet kezel.

A gép 120-180 cm között állítható munkaszélességű, alkalmas járdák, parkolók, telephelyi utak egyszeri ill. rendszeres takarítására, tisztán tartására. A porképződés megakadályozására a kefékhez folyamatosan vizet porlaszt, így biztosítva többek között a megtisztított terület pormentességét is.  A kicsi forduló sugarának és kompakt felépítésének köszönthetően a behatárolt területek takarítását rendkívül hatékonyan tudjuk megoldani. A gép a turbina által összetömörített szemetet tartályába gyűjti. A tartály hidraulikus ürítésű, és magasan elhelyezett billenési pontjának köszönhetően közvetlenül utánfutóba, vagy konténerbe is üríthető. Az útseprőgép munkateljesítménye 2km/óra.

Gépi útseprés díja : nettó 19 900 Ft/óra + Áfa (munkanapokon).

Az összegyűjtött úttisztításból származó hulladék lerakási díja: nettó 23 100 Ft/tonna.

Megrendelés esetén teljesítési igazolást állítunk ki az elvégzett munkáról, melyhez csatoljuk a beszállításkor készült mérlegjegyek másolatait.

Részletes információ és megrendelés: +36 30 618 81 02

Megszakítás