Szigetszentmiklós
Szigetszentmiklós
Szigethalom
Szigethalom
Halásztelek
Halásztelek

2310 Szigetszentmiklós,
Határ út 12-14.

Útvonaltervezés

Akadálymentes elérés

Eseti hulladékbeszállítás változás

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Mint arról korábban értesültek, 2023. július 1-jétől a MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. (MOHU MOL), mint Koncessziós Társaság végezheti a magyarországi települési szilárdhulladék begyűjtését és gondoskodik annak kezeléséről.

Szolgáltatási területünkön, Szigetszentmiklóson, Szigethalmon és Halásztelken továbbra is Társaságunk látja el a hulladékbegyűjtési feladatokat. Kérjük, hogy a hulladékgyűjtő edényzetet a már megszokott napon reggel 6.30 óráig helyezzék ki az ingatlan elé.

 

FONTOS VÁLTOZÁS!!!

 

A MOHU álláspontja az, hogy a telephelyünkön üzemelő átrakó-állomást kizárólag természetes személyek vehetik igénybe, tehát GAZDASÁGI TÁRSASÁGOK, INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRŐL TELEPÜLÉSI HULLADÉK, LOMHULLADÉK, ZÖLDHULLADÉK, ELEKTRONIKAI HULLADÉK FOGADÁSÁRA 2023. JÚLIUS 1-JÉTŐL NINCS LEHETŐSÉG!

 

A MOHU tájékoztatása alapján az informatikai háttér- és pénzügyi elszámolási folyamatok kialakítása jelenleg is folyik, ezért 2023. JÚLIUS 3-TÓL EGY ÁTMENETI IDŐSZAKBAN TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRŐL TÖRTÉNŐ TELEPÜLÉSI HULLADÉK, LOMHULLADÉK, ZÖLDHULLADÉK, ELEKTRONIKAI HULLADÉK FOGADÁSÁRA SINCS LEHETŐSÉG!

 

Elektronikai hulladék 2023. július 5-től elhelyezhető a ROLFIM Szövetkezet telephelyén (2310 Szigetszentmiklós-Gyártelep, ÁTI-Sziget Ipari Park hrsz. 12001/29).

 

Az eseti hulladékbeszállítás helyett kérjük, hogy konténer rendeléssel keressék fel társaságunkat.

Vegyes hulladék esetében a konténer kihelyezés díja egyelőre változatlan. Természetes személy részére bruttó 6.750.- Ft/m3, gazdasági társaság, intézmény részére bruttó 7.501.- Ft/m3, valamint bruttó 1.000.- Ft/nap bérleti díj.

 

Lom vagy zöldhulladék esetében természetes személy részére a konténer kihelyezés díja egyelőre változatlanul bruttó 6.750.- Ft/m3 és bruttó 1.000.- Ft/nap bérleti díj.

Gazdasági társaság és intézmény esetében  lom vagy zöldhulladék esetében a konténer kihelyezés díja a MEKH által megállapított hatósági díj, valamint bruttó 1.000.- Ft/nap bérleti díj.

 

Amennyiben a MOHU részéről engedélyezett lesz természetes személyek részéről fenti hulladékok fogadása, úgy azonnal tájékoztatjuk Önöket erről.

 

JELENLEG DÍJ ELLENÉBEN BESZÁLLÍTHATÓ HULLADÉK:

ÉPÍTÉSI TÖRMELÉK (beton, tégla, csempe, cserép)

 

JELENLEG DÍJMENTESEN BESZÁLLÍTHATÓ HULLADÉK:

SZELEKTÍV EGYÉB KEVERT CSOMAGOLÁSI HULLADÉK (PET palack, HDPE flakon, fém italos doboz, TETRA PAK italos karton)

SZELEKTÍV PAPÍR ÉS KARTON CSOMAGOLÁSI HULLADÉK

 

Bármilyen kérdés felmerülése esetén kérjük, vegyék fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 06-24-367-166/136-os melléken, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

ARIES Nonprofit Kft.

Környezetgazdálkodási Egység

Megszakítás