Szigetszentmiklós
Szigetszentmiklós
Szigethalom
Szigethalom
Halásztelek
Halásztelek

2310 Szigetszentmiklós,
Határ út 12-14.

Útvonaltervezés

Keresés
Close this search box.
Akadálymentes elérés

E-hulladék leadási lehetőség 2019. október 26. napján

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a ROLFIM Szövetkezet és Szigetszentmiklós Önkormányzata közösen elektromos és elektronikai hulladék berendezés (e-hulladék) gyűjtést szervez, amely során ingyen leadhatja összegyűlt e-hulladékukat.

Az e-hulladékgyűjtés ideje: 2019. október 26. napja (szombat) 08:00 óráról 12:00 óráig

Az e-hulladékgyűjtés telepített gyűjtőhelye: Szigetszentmiklós, József Attila Általános Iskola (Radnóti u. felőli oldala)

Gyűjtés során leadható elektronikai berendezések a teljesség igénye nélkül „minden ami valaha árammal, elemmel, akkumulátorral működött” kivétel a képcsöves berendezések (például TV).

A gyűjtés célja az, hogy az e-hulladék minél nagyobb mértékben hasznosuljon, illetve a benne található környezetre, emberre veszélyt jelentő mérgező anyagok ellenőrzött körülmények között kerüljenek ki környezetünkből.

Azok számára, akik nem tudnak részt venni ezen a gyűjtésen, de szeretnének megszabadulni nagyméretű, nagy tömegű e-hulladékuktól, térítésmentesen igénybe vehetik a ROLFIM szövetkezet által nyújtott „Házhoz megyünk érte akció” szolgáltatást. Ennek keretében a szervezők vállalják az összekészített eszközök elszállítását Szigetszentmiklós területén, amennyiben az összegyűlt e-hulladék tömege meghaladja a legalább 100 kg-ot. Ez a mennyiség kb. 3-4 db nagyméretű műszaki tárgy (pl.: hűtő, mosógép).

A ROLFIM Szövetkezet ugyanígy várja az intézmények (iskolák,  szociális, egészségügyi, oktatási és egyéb, gazdasági  intézmények stb…) jelentkezését is, s igény szerint, a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően igazolást tudnak kiállítani az átvételről.

Az igények bejelentését a 06-1-269-02-34-es telefonszámon várja a ROLFILM szövetkezet 2019. október 25-ig, munkanapokon 08:00-12:00-ig. A bejelentésben telefonos elérhetőséget is kérnek az igénylő ügyfelektől.

Megszakítás