Szigetszentmiklós
Szigetszentmiklós
Szigethalom
Szigethalom
Halásztelek
Halásztelek

2310 Szigetszentmiklós,
Határ út 12-14.

Útvonaltervezés

Keresés
Close this search box.
Akadálymentes elérés

Átrakó-állomásunk ismét megnyit

Tisztelt Ügyfeleink!

 Az ”ARIES” Nonprofit Kft. partnerei és munkatársai egészségének, biztonságának megóvása érdekében, illetve a koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából átrakó-állomásunk zárva tartott.

Tekintettel munkatársaink nagyfokú átoltottságára, az ügyfeleink részéről érkezett megkereséseknek eleget téve társaságunk vezetősége úgy döntött, hogy

2022. 02. 21-től

ismét lehetővé teszi az eseti hulladékok beszállítását.

Ezzel egy időben tájékoztatjuk Önöket, hogy telephelyünkön ismét leadhatóvá váltak a hulladékká vált gumiabroncsok

A társaságunkkal szerződésben álló, a gumihulladékok pirolizálásával foglalkozó hasznosító üzemnek az engedélyeiben meghatározott tároló és feldolgozó kapacitása teljes mértékben felszabadult, így a gumiabroncsokat ismét átveszi társaságunktól. Az előzetes egyeztetéseknek megfelelően a telephelyünkön felhalmozódott gumiabroncsokat ennek megfelelően már elszállítottuk, így ismét módunkban áll lehetőséget biztosítani a lakosság számára a hulladékká vált személyautó gumiabroncsok telephelyünkön történő leadására. Ebből a hulladékfrakcióból éves szinten 8 db/háztartás díjmentesen helyezhető el telephelyünkön, az ezt meghaladó mennyiséget díj ellenében szállíthatják be ügyfeleink.

Együttműködésüket köszönjük!

Megszakítás