Szigetszentmiklós
Szigetszentmiklós
Szigethalom
Szigethalom
Halásztelek
Halásztelek

2310 Szigetszentmiklós,
Határ út 12-14.

Útvonaltervezés

Keresés
Close this search box.
Akadálymentes elérés

Átalakul a Határ úti szelektív hulladék átvételi hely

Tisztelt Ügyfeleink!

2021. január 5-től a folyamatos megfigyelés alatt álló szelektív átvételi helyen, csak és kizárólag CSOMAGOLÁSI ÜVEGHULLADÉK HELYEZHETŐ EL (fehér és színes üveg), ABLAKÜVEG NEM.

A szelektív átvételi hely a hét minden napján, reggel 6 órától 22 óráig fogadja ügyfeleinket.

műanyaghulladék (PET, HDPE műanyagok és alumínium italos dobozok, valamint alumínium konzervdobozok és azok fedelei) és a papírhulladék (karton dobozok, újságpapírok, magazinok stb.) ellenőrzött elhelyezésére a főkapun keresztül megközelíthető telephelyünkön biztosítunk lehetőséget hétköznap nyitvatartási időben, illetve szombaton 8 és 14 óra között. A szelektív hulladék telephelyünkön történő elhelyezése a megadott időszakokban folyamatosan biztosított előzetes időpontfoglalás nélkül.

A szelektív haszonanyag átvételi hely alkalmazásánál kérjük, az alábbi előírásokat szíveskedjenek betartani:

  • A szelektíven gyűjtött üveget kizárólag ömlesztett formában helyezzék el a konténerekben.
  • Abban az esetben, ha személygépjárművel érkezett, úgy a szelektív átvételi hely alkalmazásának ideje alatt kérjük ügyeljen arra, hogy a Határ úti és a parkoló irányába haladó forgalmat ne akadályozza.
  • Amennyiben nagy (1 m–t vagy azt meghaladó) mennyiségű szelektív üveg hulladékot szándékozik elhelyezni, úgy kérjük a szelektív átvételi hely helyett, a társaságunk telephelyén üzemelő átrakóállomást vegye igénybe, ahol szintén díjmentesen van lehetőség a nagyobb mennyiségű szelektív hulladék leadására.

Amennyiben Társaságunk, a gyűjtőkonténerek ürítése során a fent felsorolt szelektív haszonanyagoktól való eltérést (illegális hulladék elhelyezést) tapasztalt, akkor a 0-24 órában üzemelő kamera felvételein keresztül kivizsgálja az esetet és annak bizonyító erejű képei alapján hatósági eljárást kezdeményez az elkövető/elkövetők ellen.

Megszakítás