Szigetszentmiklós
Szigetszentmiklós
Szigethalom
Szigethalom
Halásztelek
Halásztelek

2310 Szigetszentmiklós,
Határ út 12-14.

Útvonaltervezés

Keresés
Close this search box.
Akadálymentes elérés

Adósságkezelés

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az „Aries” Nonprofit Kft. 2014.04.24-től havi két alkalommal, csütörtökönként adósságkezelési konzultációt tart a 2310 Szigetszentmiklós, Határ u. 12-14. sz. alatt található telephelyén, a nehéz anyagi helyzetben levő ügyfelek tartozásának csökkentése céljából. A tanácsadáson részt vesznek az ”Aries” Nonprofit Kft. munkatársain kívül Szigetszentmiklós Város Polgármesteri Hivatala Népjóléti Osztályának, valamint a Család-és Gyermekjóléti Központ munkatársai is.

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy az elmúlt időszakban az adósságkezelési konzultáción megjelent közel 100 ügyfelünk 90%-ának segítséget nyújthattunk hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjhátraléka rendezésében.

Továbbá a hivatal és a családsegítő munkatársai egyéb szociális ügyekben (TB ügyintézés, egyéb támogatások igénybe vételi lehetősége) is tájékoztatást nyújtanak a megjelenteknek.

Társaságunk amennyiben díjhátralékkal rendelkezik Önnek is segíteni szeretne elmaradása rendezésében, ezért kérjük, hogy a sikeres együttműködés érdekében, részvételi szándékát az alábbi elérhetőségeken jelezze.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az önkormányzati támogatás, illetve a részletfizetési adósságrendező lehetőségek igénybe vétele esetén elkerülheti a hátralék NAV-nak behajtásra történő átadását, illetve a végrehajtási eljárás során keletkezett többletköltségek megfizetését.

Telefon: 06-24-442-927; 06-24-367-166/151
E-mail: titkarsag@arieskft.hu

Együttműködését előre is megköszönve maradok tisztelettel:

Szarvas Tibor sk.
igazgató

Megszakítás