Főoldal » Környezetgazdálkodás » Zöld hulladék kezelése

Zöld hulladék kezelése

A cégünk szolgáltatási területéhez tartozó településeken, a háztartásokban keletkező zöld hulladék elhelyezésére az alábbi lehetőségeket kínáljuk: 

2017. évi házhoz menő zöldhulladék begyűjtés várható időpontjai:

Tavaszi begyűjtés:

Szigetszentmiklós   2017. április 17-től – 21-ig (a rendes szemétszállítás napján)

Őszi begyűjtés:

Szigetszentmiklós          2017. november 27-től – december 1-jéig (a rendes szemétszállítás napján)

Szigethalom                   2017. november 13-tól – 17-ig (a rendes szemétszállítás napján)

Halásztelek                    2017. december 9.   (szombaton)

 

A tavaszi, illetve az őszi házhoz menő zöld hulladék begyűjtésekor a szállítási ütemterv alapján, a rendes szemétszállítási napon, reggel 700 óráig a kuka mellé kell kihelyezni a zöld hulladékot, amit ezen a napon bármilyen színű zsákban, illetve a levágott fanyesedékeket csak 1 méteres darabokban kötegelve szállítunk el. Fontos, hogy mind a kötegek, mind a zsákok kibírják a kézi rakodást.

Ömlesztett állapotban kihelyezett zöld hulladékot cégünk nem szállít el!

Rendszeres – havonkénti – zöld hulladék elhelyezési lehetőség:

A fent nevezett begyűjtéseken kívül a lakossági zöldhulladékot tárgyév március 1-jétől – november 30-ig minden hónap utolsó pénteki napján az alábbiak szerint lehet díjmentesen elhelyezni. 

A szigetszentmiklósi, a szigethalmi és a halásztelki háztartásokban keletkező zöld hulladékot az ingatlantulajdonosok társaságunk telephelyére díjmentesen beszállíthatják minden hónap utolsó pénteki napján legfeljebb 100 kg/háztartás mennyiségig az alábbiak szerint:

 

Szigetszentmiklóson: az "ARIES" Nonprofit Kft. telephelyére 8:00 órától - 17:00 óráig
Szigethalmon: az  Egyesített  Népjóléti  Intézménynél  2315  Szigethalom,  Rákóczi u. 147. sz. alatt elhelyezett konténerbe 14:00 órától - 17:00 óráig
Halásztelek: Sportcentrum hátsó udvarán elhelyezett konténerbe 14:00–17:00 közötti időszakban. Megközelítése a Hold utca felől, megkerülve a Sportcentrumot a kerítés melletti földúton, behajtás a hátsó nagykapun.

Felhívjuk a lakosság szíves figyelmét, hogy a kihelyezett konténerekbe csak és kizárólag zöld hulladék tehető, a zsákok illetve a nem lebomló madzagok, kötelek nem!

A fenti lehetőségeken kívül egész évben a kék színű, ARIES felirattal ellátott, 120 literes zsákban (Szigetszentmiklóson, Szigethalmon bruttó 433.- Ft/darab, Halásztelken 403.- Ft/darab), korlátlan mennyiségben elszállítja cégünk az ingatlan elől a zöld hulladékot. A zsákot ügyfélszolgálati irodáinkban és a cégünkkel szerződésben álló üzletekben vásárolhatják meg.

Lap tetejére
Főoldal
Váltás az akadálymentes verzióra
Kapcsolatfelvétel
Üzemeltető: AMS Reklám