Főoldal » Környezetgazdálkodás » Szolgáltatási díjak » Számlázás

Számlázás

Számlainformáció:

A rendszeres szemétszállításba bekapcsolt területeken lévő épületek tulajdonosa, használója, kezelője a hulladék gyűjtésével, elszállításával, valamint ártalmatlanításával kapcsolatos közszolgáltatásért az önkormányzati rendeletben meghatározott mértékű díjat fizet. 

A közszolgáltatási díjkalkulációt az ARIES Kft, mint közszolgáltató minden évben az érvényben lévő (64/2008.) kormányrendelet előírásait figyelembe véve készíti el, majd elfogadásra a Képviselő-testület elé terjeszti.

A lakossági közszolgáltatás díjáról a számlát a kukaedényzetet használó családi házak esetében negyedévente, míg társasházak esetében havonta bocsátjuk ki. 

Az üdülőingatlan tulajdonosok csak zsákos gyűjtési módot alkalmaznak, a zsákokat tárgyév április 1. és október 1. közötti időszakra március hónapban vehetik át a szolgáltatási díj kifizetésével egy időben. 

A díjfizetés módja történhet negyedéves számlák esetén: 

  • díjbeszedő által készpénzben
  • csekken
  • egyéni és csoportos beszedési átutalással


A társasházi lakások esetében külön megállapodás alapján, havonta egy összegben történik a kiszámlázás. A lakástulajdonosok a közös képviselőnek fizetik be a szolgáltatás díját. 

Pénztárunkban, ügyfélszolgálati irodáinkban, illetve díjbeszedőinknél lehetőség van a régebbi számlák kiegyenlítésére is. 

Ügyfélszolgálati irodánkat kell felkeresni, ha részletfizetési megállapodást szeretne kötni, illetve ha nehézségei vannak a számlák kiegyenlítésében. 

Díbeszedők azonosítása:
Díjbeszedőink fényképes, sorszámmal ellátott igazolvánnyal rendelkeznek, melyet az ingatlan tulajdonosok kérésére kötelesek bemutatni. 

Lap tetejére
Főoldal
Váltás az akadálymentes verzióra
Kapcsolatfelvétel
Üzemeltető: AMS Reklám