Főoldal » Városgondozás » Tevékenységek » Kéktó-Üdülő kezelése

Kéktó-Üdülő kezelése

Kéktó Szabadidőpark

 

Szigetszentmiklós kedvelt és igen sokcélú közterülete a Kéktó Szabadidőpark. Rendszeres rendezvények színhelye a Majálistól a Motoros börzén át a Halászléfőző versenyig. A Kéktó Szabadidőközpont egy korábbi – mesterségesen kiszárított – tó területén helyezkedik el. A kiszáradt tó medre évtizedekig kihasználatlan volt, majd szabadidő-központtá lett alakítva, aszfaltozott kézi-, és kosárlabdapályákkal, szabadtéri színpaddal.

A Kéktó Szabadidőpark használatára vonatkozó igényeket az "Aries" Nonprofit Kft. Városgondozási osztályán lehet kezdeményezni. A jelentkezés után az "Aries" Nonprofit Kft. a Szigetszentmiklós Város Önkormányzatának Ifjúsági-, Sport és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságával egyeztetve hagyja jóvá az igényeket a szabad helyek függvényében.

Az előző években a Kéktó Szabadidőparkban kialakításra került egy sportpark, 16 db kültéri sporteszközzel és a már meglévő futókör felújítása is megtörtént.

A lakosság nagy része boldogan veszi igénybe a 400 méteres, modern rekortán burkolatú futópályát, melynek megvilágításáról, a modern, energiatakarékos LED-es lámpatestekkel felszerelt lámpaoszlopok gondoskodnak.

A Kéktó Szabadidőpark környezetében és a városban élő kisgyermekes családok  kikapcsolódását a 2020-as évben kiépített, modern Csúszdás játszótér  szolgálja változatos játszótéri eszközökkel.

A sportpark kiváló helyszínt biztosít a szabadidő aktív eltöltésére a család minden tagja részére, a rendszeres napi mozgást végzők pedig a modern sporteszközök és a futópálya használatával őrizhetik meg kondíciójukat.

 


Önkormányzati Üdülő, Ádám Jenő sétány 89.

Az üdülő 3 db 3 ágyas fűthető szobával (1 db egyszemélyes + 1 db emeletes ágy) és 4 db 3 ágyas Alpesi típusú faházzal várja szállóvendégeit. 

A vendégek rendelkezésére áll egy kompletten felszerelt konyha, főzési, mosogatási lehetőséggel, koedukált, fűthető zuhanyzók, wc-k, 2 db stég a Kis-Duna partján.

Az üdülő használatával kapcsolatban az Önkormányzat döntése alapján elsőbbséget élveznek a szigetszentmiklósi civil szervezetek és általános iskolák.

Az üdülő használatára vonatkozó egyéb igényeket az "Aries" Nonprofit Kft. Városgondozási osztályán lehet kezdeményezni. A jelentkezés után az "Aries" Nonprofit Kft. a Szigetszentmiklós Város Önkormányzatának Ifjúsági-, Sport és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságával egyeztetve hagyja jóvá az igényeket a szabad helyek függvényében.

Az Önkormányzati üdülő kezelése, a gondnoki feladatok ellátása, az itt megtartott rendezvények lebonyolításában való aktív részvétel, az éves tisztasági festések elvégzése, a zavartalan működéshez szükséges feladatok ellátása, az esetleges műszaki problémák elhárítása (dugulás, csőtörés) tartozik a tevékenységi körünkbe. 

Az Önkormányzati Üdülőben a Magyar Zarándokút Egyesület szervezésében zarándokló vendégek részére - áprilistól októberig - szálláshelyet tartunk fenn.

Lap tetejére
Főoldal
Váltás az akadálymentes verzióra
Kapcsolatfelvétel
Üzemeltető: AMS Reklám