Főoldal »

385/2014. (XII. 31.) Korm. rendelet

Tisztelt Ügyfeleink!

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatás végzésének feltételeiről szóló 385/2014. (XII. 31.) Korm. rendelet az alábbiak szerint rendelkezik:

7. § (1)

b) a lakóingatlant egyedül és életvitelszerűen használó természetes személy ingatlanhasználó részére (a közszolgáltató) legalább egy olyan gyűjtőedény választásának lehetőségét biztosítja, amelynek űrmértéke a 60 litert nem haladja meg.

(1b)2

Az (1a) bekezdés b) pontja szerinti jogosultságot az ingatlanhasználó csak abban az esetben veheti igénybe, ha annak tényét, hogy a lakóingatlant egyedül és életvitelszerűen használja, a települési önkormányzat által kiadott igazolás útján a közszolgáltató részére bizonyítja.

Az ”ARIES” Nonprofit Kft. Kommunális Egysége ezúton tájékoztatja a Tisztelt Szigetszentmiklósi Lakosságot, hogy a szükséges igazolásának kiadására Szigetszentmiklós Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatalának jegyzője jogosult.

FONTOS!

Az igazolás igénylésére vonatkozó kérelem Szigetszentmiklós Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatalának Igazgatási Osztályán nyújtható be.

”ARIES” Nonprofit Kft.
Kommunális Egység

Lap tetejére
Főoldal
Váltás az akadálymentes verzióra
Kapcsolatfelvétel
Üzemeltető: AMS Reklám